🍒PRESOTERAPIJA (mehanska limfna drenaža)

Zdravo!
Upam, da ste vsi zdravi in pripravljeni za nov blog. 😊
Danes pišem o presoterapiji in njenih koristih. Uporabljajte jo lahko tudi pri nas v Fitnes Centru Zdravo.
🍒6 pravil za trening

Zdravo!🥳
Danes bi rada izpostavila en majhen opomnik s šestimi pravili, katera se upoštevajo zmeraj, ko omenjamo trening, fitnes, uteži. 🏋🏻♂️
🍒HOLESTEROL

Zdravo!
V tretjem delu bom povedala nekaj več o holesterolu.
🍒DOBRE IN SLABE MAŠČOBE

Zdravo!
V 2. delu vam bom predstavila dobre in slabe maščobe.
🍒MAŠČOBE

Nadaljujemo z našimi temami - tokrat so na vrsti maščobe.
Ps.: V naših blogih ne pišemo obširno, temveč le osnovna dejstva.
Začnimo.
🍒Tabata trening

Sreda je🦋
Danes imam za vas pripravljen tabata trening, sistem 20/10. Vajo izvajamo 20 sekund, 10 sekund premora - vsako vajo naredite po 4 serije.💪🏻
🍒Sreda je in spet sem z vami

Danes je na sporedu trening izziv. Trening je sestavljen iz 9 vaj. Sistem je tak, da se ena vaja vedno ponovi, in sicer MC (plezalec). Vaje se izvajajo v 2 krogih, vmesni odmor pa naj bo kratek.
🍒Proteini – 3. del

Kot sem obljubila, bom današnjo sredo posvetila vsebnosti beljakovin v konkretnih živilih.
Uživajte v branju!
🍒Proteini - 2. del

Prejšnjo sredo smo spoznali, kaj so beljakovine in kakšne so njihove funkcije v telesu.
Danes bomo odgovorili na dve pomembni vprašanji:
Kako lahko vnos beljakovin vpliva na zdravje?
Zakaj v zadnjih letih velja za najbolj priljubljeno zdravo prehrano tista, ki temelji na čim več beljakovinah?
🍒Proteini - 1. del

Živjo!
Nadljujemo zgodbo o makroživilih. Danes bomo govorili o proteinih oz. beljakovinah.
Torej... 😎
🍒Prekinitev programa! 🙀

Hola! ☀️
Razmišljam, kaj bi z vami lahko delila to sredo, in v mislih se mi nenehno vrtita dva njami recepta... privoščimo si rajši mini odmor od vseh informacij in se preizkusimo v kuhinji ter pripravimo te njami recepte!
🍒 KOMPLEKSNI OGLJIKOVI HIDRATI

Živjo!
Danes z vami delimo drugi del zgodbe o ogljikovih hidratih in sicer o kompleksnih.
Ker lahko o ogljikovih hidratih govorimo zelo na dolgo, v naših besedilih ne zahajamo v nekatere oddaljene teme, temveč za začetek podajamo le osnovne lastnosti ogljikovih hidratov.