Masaže

Sedaj si lahko kvalitetno masažo privoščite tudi v Fitnes centru Zdravo. Izbirate lahko med klasično masažo ter športno masažo.
Pri izbiri vam bomo z veseljem svetovali glede na vaše želje, individualne zahteve oz. potrebe telesa.

Masaže se izvajajo po predhodnem naročilu na recepciji Fitnes Centra Zdravo (tel. štev.: 059 088 124).

Klasična masaža
Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje. Zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepe in obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje.

Športna masaža
Športna masaža poleg splošnih koristi masaže pomaga vzdrževati boljšo telesno pripravljenost, usmerja k preprečevanju poškodb ter pripravi na športno obremenitev.  Pri zdravljenju mišičnih poškodb športna masaža okrepi pretok skozi poškodovane regije, s čimer se znatno poveča hitrost zdravljenja. Masaža ublaži bolečino in izteguje mehka tkiva, s čimer se izboljša elastičnost in občutljivost tkiva.

MASAŽA KLASIČNA | Športna; 30 min .......... 29,00€

MASAŽA KLASIČNA | Športna; 50 min .......... 50,00€

MASAŽA PRED TRENINGOM
Primarna funkcija masaže pred treningom je prebujanje mišic še pred njihovimi obremenitvami. Mišice se morajo sprostiti in segreti, pripraviti za delo. Tako povečamo njihov učinek, vzdržljivost ter gibljivost.

Masaža marec 2024


MASAŽA PO TRENINGU

Cilj masaže po treningu je omogočiti mišicam, da si opomorejo. Pri tej masaži so gibi nežni in čvrsti, s čimer se spodbudi čiščenje odpadnih produktov. S hitrimi športnimi masažami neposredno po treningu najlažje preženemo zakrčenost oz. bolečino v mišicah.

Privoščite si kvalitetno masažo!