🍒 Osebni trening

Želiš imeti od treninga največjo možno korist? In da ti vložen trud prinese najboljše možne rezultate?

Ali…

Nikoli še nisi treniral in veš, da prelaganje začetka samo zaradi strahu pred nepoznanim, ni smiselno?

Ne glede na razlog se moraš zavedati, da je vsaka minuta tvojega prostega časa dragocena in jo je potrebno maksimalno izkoristiti.

Veliko ljudi razmišlja, da lahko trenirajo sami in za to nikogar ne potrebujejo.
Osebni trener? Po mnenju nekaterih, je to lahko vsak.
A realnost je povsem drugačna. Na primer: če se pokvari avtomobil, ga peljemo na servis. Zavedamo se, da lahko v nasprotnem primeru zadevo še poslabšamo. Podobno je pri treningih. 🚗 🏃🏻‍♀️🏃🏻

Osebni trener je vložil leta vadbe in izobraževanja, da je pridobil znanje in izkušnje, ki mu omogočajo pravilen pristop k treningu. Zato osebni trening vključuje konstanten nadzor nad tvojo vadbo in komunikacijo s tvojim osebnim trenerjem.
Osebni trener neprestano spremlja tvoj napredek, upoštevajoč tvoje zdravje in kondicijo. Osebni trener te vodi, usmerja in ti pomaga, da skupaj dosežeta tvoje želene rezultate.

Večina nas je prisiljena v »sedeči« življenjski stil. Sedimo v službi (šoli, fakulteti, …), doma, v kavarni, v avtu, …. Čas je da se odločite za aktivacijo in pričnete trenirati. Če se za ponazoritev vrnemo na primer avtomobila: Kaj bi naredili, če vaš avto več let ne bi bil koriščen? Verjetno se ne bi usedli za volan s prepričanjem, da bo vse delovalo kot je treba. Najprej bi ga verjetno peljali na tehnični pregled. Podobno je pri vašem telesu. Če ste bili fizično neaktivni je pomembno, da v začetku nekdo spremlja vaš proces treniranja. Ne glede nato, kakšen je vaš cilj: izguba kilogramov, oblikovanje telesa ali pridobivanje in vzdrževanje kondicije.
Osebni trening vas že od začetka navaja na disciplino. Na pravilno izvajanje vaj. Vas izobražuje. In kar je najpomembneje – na osebnem treningu je trener posvečen izključno vam in vašemu treniranju.

"Sovražil sem vsako minuto treninga, vendar sem si rekel: Ne obupaj. Trpi zdaj in živi celo življenje kot prvak! " - Muhamed Ali⭐️

Z ljubeznijo,
vaša Višnja
🍒

osebni trening fitnes center zdravo