Hujšanje

Zdaj je čas, da do poletja izgubite odvečne kilograme in pričakate poletje samozavestnejši in zadovoljnejši.

V Fitnes centru Zdravo vam vadbe predstavimo in svetujemo glede varne in učinkovite izvedbe. Naši trenerji vam po predhodnem dogovoru sestavijo INDIVIDUALNI VADBENI PROGRAM ter USMERITEV PREHRANE.

 Ob vpisu v Fitnes center Zdravo imate uvodno uro / predstavitveni trening, na katerem vas seznanimo z napravami ter pravilno izvedbo vaj.

Hkrati pa vam ponujamo odlično pijačo, ki topi maščobne celice, medtem ko vi trenirate. Je brez sladkorja in ogljikovih hidratov. CARNITIN DRINK je energijska mešanica, obogatena s taurinom in vitaminom B3, ki prinaša boljšo koncentracijo med vadbo, ter izboljšuje koordinacijo gibanja.

Spremenite navade! To je učinkovita pot k spremembam!

Nimam časa za trening!
Odločite se in svoj tedenski urnik prilagodite tako, da vanj vključite trening. S pomočjo tedenskega urnika vam bo lažje slediti zastavljenemu cilju. Zastavite si vmesne cilje, ki vam pomagajo po korakih do uspeha. Prvi korak k uspehu je vzpostavitev rutine.

Ne morem shujšati!
Pogosto se zatekamo k izgovorom. Pomembno je storiti prvi korak in vztrajati. Zavedati se moramo, da je to nekaj na kar lahko vplivamo.

Ne jem veliko!
Imamo občutek, da ne pojemo veliko. Ne zavedamo pa se, da ves dan nekaj jemo. Ponavadi so to majhni kalorični prigrizki. Seveda si vzamemo tudi čas še za glavne dnevne obroke. Zato je zelo pomembno spremljati kaj in koliko zaužijemo. Tako kot pri času, si tudi pri hrani naredimo urnik.

itnes-zdravo-hujsanje

Treniram pa ni napredka!
Odločili smo se, da bomo trenirali in spremenili način prehrane. Vse prehitro želimo videti rezultate trdega dela. Upoštevati moramo, da učinkovite in trajne spremembe zahtevajo čas. Dobrodošla je podpora in motivacija.