Razmigaj svojo razmigaj-svojo

Pridruži se nam, poišči navdih v gibanju in med zanimivo ponudbo vadb izberi vadbo zase ter seveda povabi še prijatelje. Pred prvim obiskom se lahko posvetuješ z osebjem na recepciji, ki ti bo na osnovi tvojih želja in vadbenih ciljev pomagalo izbrati pravo vadbo zate. 

Ponudba vadb:

Zdravo kolesarjenje

Kolesarjenje je odličen šport za oblikovanje telesa in sprostitev. Z njim lahko pridobite kondicijo, izgubite kilograme, oblikujete mišice in se sprostite. Najpomembnejši pa je vpliv kolesarjenja na zdravje. Z rednim kolesarjenjem lahko bistveno zmanjšate tveganje za nastanek bolezni srca in ožilja, znižate visok krvni pritisk, povečate vzdržljivost organizma, izboljšate prebavo in zmanjšate stres. Kolesarjenje je tako eden najučinkovitejših športov.

Preberite več

Nirvana fitness™

Nova senzacionalna vadba!

Nirvana fitness™ je super učinkovita kombinacija pilatesa, joge, ter ritmičnega dihanja na pomirjujočo glasbo, ki vaš um ozdravi stresa, hkrati pa krepite svoje telo, da je funkcionalno in lepo oblikovano. Ta kombinacija ustvarja čudovito rešitev za harmoniziranje dandanašnjega hitrega, kaotičnega in stresnega načina življenja. Pomaga vam pri učvrstitvi celotnega telesa, prinaša vam dodatno energijo, ter revitalizira vaš um in telo.

Preberite več